Boilers - Buffervaten

Boilers - Buffervaten

OEG buffervaten voor warmteopslag.

De OEG buffervaten voor verwarmingstoepassingen zijn ter compensatie van de verschillen tussen de geproduceerde en verbruikte warmte. Door overtollige warmte wordt het water van het buffervat verwarmd en daarmee opgeslagen.

Op deze manier kunnen de warmtebronnen grotendeels onafhankelijk van het daadwerkelijke verbruik worden toegepast. Voor veel warmtebronnen leidt dit tot betere prestatie en een betere efficiëntie, zoals bijvoorbeeld het geval is bij vaste brandstofketels (pellet kachels) en Solar-energiesystemen.

Buffervaten met één of twee buiswarmtewisselaars

De buffervaten zijn zonder, met één of twee buiswarmtewisselaars in de maten van 150 liter tot 5000 liter en in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar. Met deze buffervaten voldoet u aan de hoogste eisen voor warmteopslag. Dankzij de zeer efficiënte isolatie wordt het warmteverlies aanzienlijk verminderd in vergelijking met conventionele buffervaten. De taak van de bufferopslag is om een verschil tussen de gegenereerde warmte en de gebruikte warmte te compenseren. Op deze manier kunnen de warmtegeneratoren onafhankelijk van het verbruik worden gebruikt.


Sub-Categorieën

Buffervaten
Zonneboiler

Er zijn geen producten in deze categorie.