Over Ons

HGB-Trading B.V. is een groothandelaar in houtkachels en aanverwante producten en heeft een showroom met magazijn in Beverwijk en een webshop die 24 uur per dag geopend is. HGB-Trading B.V. is de totaal leverancier op het gebied van rookkanalen, houtkachels, bio ethanol haarden, boilers en gietijzeren radiatoren.

Een ruim assortiment HR Houtkachels bieden wij aan, zowel vrijstaande kachels als inbouwkachels alle voorzien van het verplichte energielabel zodat u verzekerd bent van het feit dat u een energiezuinige kachel aanschaft die minimaal belastend voor het milieu is.

Veel houtkachels, meer dan 100 verschillende modellen, staan opgesteld in de showroom waar u vrijblijvend kunt komen kijken en indien u slaagt kunt u desgewenst, en indien mogelijk, direct de houtkachel meenemen.

Natuurlijk wordt de kachel aangesloten met een veilig rookkanaal, wij leveren rookkanalen van het merk Warmfire® T600 uit voorraad. Warmfire® het professionele rookkanaal dat door elke doe het zelver zonder gereedschap aan te sluiten is.

Warmfire® rookkanalen voldoen aan het bouwbesluit, artikel 2.59 en de nieuwe NEN 6062:2011. HGB-Trading geeft 25 jaar garantie op de rookkanalen. De goedgekeurde rookkanalen T600 worden uit voorraad geleverd. Warmfire® dubbelwandige rookkanalen hebben geen steenwol maar zijn voorzien van keramische isolatie wat dat inhoud kunt u hier lezen. Onze HR-houtkachels voldoen aan NEN-EN 13240:2001 en mogen dus in Nederland en Duitsland gebruikt worden.

Bestellingen die voor 11:00 geplaatst zijn en voorradig worden de volgende dag geleverd. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom waar wij u persoonlijk te woord kunnen staan en waar u gelijk uw rookkanaal mee kunt nemen.