Rookkanaal - Kachelpijp

Rookkanaal - Kachelpijp

Alle soorten rookkanaal uit voorraad, online of afhalen in onze winkel

Voor alle soorten kachels zowel hout gestookt als gas gestookt levert HGB-Trading een compleet programma rookkanalen van het merk Warmfire® uit voorraad. Een rookkanaal dat aan het nieuwe strenge bouwbesluit voldoet en T600 gecertificeerd is. Warmfire® is een rookkanaal waarvoor aantoonbaar door middel van certificaten het het beste type Rvs voor wordt gebruikt zodat het onder alle omstandigheden veilig en goed functioneert. Doordat er gewerkt wordt met materialen van de beste kwaliteit kan er 25 jaar garantie gegeven worden op corrosie bestendigheid van rookkanaal.

Service van een fysieke winkel, prijzen van online 

Een veilig rookkanaal voor elke situatie dat leveren wij al meer dan 30 jaar razend snel gratis aan huis, voor 11:00 besteld is de volgende werkdag gratis geleverd. Je weet niet wat je precies nodig hebt om je rookkanaal te bestellen? dat geeft niet. Wij kunnen je helpen en adviseren welk soort rookkanaal en de onderdelen je nodig hebt om je rookkanaal veilig en volgens de regels aan te leggen. Natuurlijk is het ook mogelijk om in onze winkel langs te komen om je te laten adviseren en als je wilt kan je direct het rookkanaal mee nemen.  

Een veilig en goed gevoel

Adviseren kunnen wij telefonisch of via de mail, door meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van rookkanalen en houtkachels kunnen we elk project veilig en goed volgens de wettelijke regels realiseren zodat ook jou project veilig en goed tot stand komt. Met een Rookkanaal van HGB-Trading ben je klaar voor nu maar zeker ook voor de toekomst.  


Sub-Categorieën

Rookkanaal Dubbelwandig Rvs
Rookkanaal Staal 2mm Zwart
Rookkanaal Enkelwandig Rvs
Rookkanaal Rvs Flexibel
Rookkanaal Concentrisch
Rookkanaal Pelletkachel
Rvs Verlopen
Diverse Schoorsteenkappen
Firemaster Schoorsteenkappen
Kachelmaterialen
Montage
Accessoires

Er zijn geen producten in deze categorie.