• Offerte dubbelwandig rookkanaal buiten langs de gevel voor vrijstaande kachel

Gratis een offerte rookkanaal op vrijstaande kachel

In deze situatie gaan we er van uit dat de kachel in de woonruimte komt te staan en het rookkanaal buiten langs de gevel loopt en uiteindelijk boven het dak uitmond. Als je de vragen invult dan kunnen we een passende offerte voor je maken met de juiste materialen zodat je het rookkanaal veilig aan kunt sluiten.

Eenvoudig en snel te monteren door de doe het zelver

Onze rookkanaal is zonder gereedschap te monteren de delen worden simpel aan elkaar gekoppeld door de unieke Twist Lock verbinding. Dit rookkanaal is zeer geliefd bij de professionele schoorsteenbouwer omdat het snel en veilig te plaatsen is, maar door de eenvoudige manier van monteren ook zeer geschikt voor iedere doe het zelver.

Gratis advies en support

Wanneer je na de aanschaf toch nog vragen hebt over de montage of iets anders bv met betrekking tot de regelwetgeving schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wanneer je bij ons een rookkanaal koopt krijg je gratis advies en support zodat ook jou project een veilig en geslaagd project wordt.

Dien nu je aanvraag in en ontvang de scherpste deal

Als je het formulier heb ingevuld dan moet je je gegevens invullen en uiteindelijk afrekenen. Het makkelijkste is dat je kiest voor afhalen Velserbroek en als betaalmethode kies je contant bij afhalen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en zoals je kunt zien in de winkelwagen staat er 1 product vermeld met een bedrag van € 0,00

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Offerte dubbelwandig rookkanaal buiten langs de gevel voor vrijstaande kachel

  • Model: Offerte
  • Beschikbaarheid: Op Aanvraag
  • €0,00

  • Excl. BTW: €0,00

Beschikbare opties:


Tags: Offerte