Rookkanaal Rvs Flexibel

Rookkanaal Rvs Flexibel

Vind jouw Rvs flexibel rookkanaal hier

Rvs flexibel rookkanaal is zeer geschikt als renovatie rookkanaal wanneer er sprake is van lekkage in het bestaande rookkanaal, of wanneer er sprake is van vocht of roetplekken die doorslaan van uit het bestaande rookkanaal. Wanneer er sprake is van een slechte trek in de bestaande schoorsteen dan kan een Rvs flexibel rookkanaal ook een uitkomst bieden.

Isoleren niet nodig

Wanneer je gebruikt maakt van Rvs dubbelwandig flexibel rookkanaal hoeft je de ruimte rondom het Rvs flexibele rookkanaal niet op te vullen met een isolatiemiddel. Wanneer er wordt besloten om te gaan werken met enkelwandig Rvs flexibel rookkanaal dan moet de ruimte tussen het Rvs flexibele rookkanaal en de bestaande schoorsteen opgevuld worden met perlite korrels.

Rvs flexibel op maat

Voordat je overgaat tot bestelen van een flexibel rookkanaal controleer goed of het flexibel rookkanaal in de bestaande schoorsteen past. Hou er rekening mee dat er een versleping in de schoorsteen kan zitten. Wij adviseren altijd om een proefstuk eerst door de schoorsteen te trekken zodat je zeker weet dat het flexibele rookkanaal past. Rvs flexibel Rookkanaal is maatwerk, wij snijden flexibel op maat van de rol af, wij kunnen dit niet retour nemen.

Je weet het niet en je wilt advies hebben?

Bel ons gerust


Sub-Categorieën

Er zijn geen producten in deze categorie.