Rookkanaal Dubbelwandig Rvs

Rookkanaal Dubbelwandig Rvs

Vind jouw dubbelwandig rookkanaal hier

Al onze dubbelwandige rookkanalen voldoen aan de T600 norm welke verplicht is gesteld in het bouwbesluit. Met een rookkanaal van HGB-Trading ben je verzekert van het feit dat je een veilig rookkanaal koopt. Een goed rookkanaal isoleert goed en komt snel op temperatuur zodat er een goed trek in het rookkanaal ontstaat.

Verschillende lijnen rookkanalen

Je koopt een rookkanaal dat voldoet aan jou verwachtingen het moet vooral veilig zijn zodat er geen brandgevaar kan ontstaan. Al onze rookkanalen voldoen aan de hoogste eisen, en zullen dan ook zeker aan jou verwachtingen voldoen. Met een rookkanaal van HGB-Trading haal je een rookkanaal in huis waar een garantie op zit van 10 tot 25 jaar.

Welke lijn moet ik kiezen?

Ga je voor veiligheid en goede kwaliteit maar heb je een beperkte beurs dan is de Budget Line echt iets voor jou. Zoek je een rookkanaal dat gemakkelijk te monteren is en waar maar liefst 25 jaar garantie op zit dan is de Premium Line het rookkanaal wat jij zoekt. Ga je voor de hoogste kwaliteit en voor een rookkanaal waar de hoogst haalbare normering op zit dan kies je voor de Superieur Line.

Wij kunnen ons voorstellen dat je door de vele informatie die op internet te vinden is door de bomen het bos niet meer kunt zien. Als je meer achtergrond informatie over rookkanalen wilt lezen volg dan deze link.

Met onze jarenlange ervaring in het aanleggen van rookkanalen kunnen wij je goed adviseren over de aanschaf en installatie van je rookkanaal.

Bel ons gerust


Sub-Categorieën

Er zijn geen producten in deze categorie.