Rookkanaal Staal 2mm Zwart

Rookkanaal Staal 2mm Zwart

Vind jouw dikwandig rookkanaal hier

De dikwandige stalen kachelpijp van HGB-Trading is gemaakt van hoogwaardig 2 mm cortenstaal. De dikwandige stalen kachelpijp is zwart gecoat, de elementen en de hulpstukken mogen gebruikt worden tot het moment dat het rookkanaal door het plafond of muur gaat, vanaf dit punt bent je verplicht om met een dubbelwandig rookkanaal te werken.

Robuust en stoer

De zwarte stalen kachelpijp is gefabriceerd van 2 mm cortenstaal wat garant staat voor jaren lang stookplezier. Let op dat bij het monteren van de dikwandige zwarte kachelpijp dat je de verjonging naar beneden monteert, condens loopt dan altijd terug het rookkanaal in, zodoende krijgt je geen vieze vlekken op de buitenkant van het rookkanaal.

Eenvoudig je schoorsteen vegen

Als je een kachel hebt met een achter aansluiting heeft het de voorkeur met een T-stuk te werken. Dit is makkelijker voor de schoorsteen veger bij het vegen van de schoorsteen. Houd er rekening mee dat de elementen in elkaar schuiven waardoor de wekende lengtes 5 cm korter zijn. Vergeet niet een aansluitstuk pro uit de serie dubbelwandig rookkanaal te bestellen, dit is het verloopstuk van enkelwandig naar dubbelwandig kachelpijp.

Nog vragen, we adviseren je graag.

Neem contact op


Sub-Categorieën

Diameter 125
Diameter 150
Diameter 180
Diameter 200

Er zijn geen producten in deze categorie.