Rookkanaal G10 Superieur Line

Rookkanaal G10 Superieur Line

Veiligheid voorop met Darco

Het rookkanaal van Darco SKDZD tonen wij in de Superieur Line. Het Darco rookkanaal is absoluut het veiligste rookkanaal en levert de beste prestaties.. Dit rookkanaal heeft een binnenwand dikte van 0,8 mm en is geïsoleerd met 50 mm keramische wol. Wat je hier ziet is dat de wanddikte van het rookkanaal 2 x zo dik is dan normaal en dat is ook het geval met de isolatie, deze is ook 2 x zo dik geen 25 mm maar 50 mm.

Keihard bewezen kwaliteit

Kort door de bocht kan je stellen dat dit rookkanaal 2 x zo veilig is dan de andere rookkanalen die wij voeren in ons assortiment. Dat dit Darco rookkanaal zo veilig is dat is geen broodje aap verhaal. De veiligheid van een rookkanaal is af te lezen op het certificaat. Hoe een rookkanaal presteert wordt aangegeven met een code die op het certificaat vermeld wordt en deze wordt aangeduid met de letter G vervolgens staat hier een getal achter, in dit geval staat hier G-10 Hoe lager dit getal is hoe dichter je bij de brandbare materialen mag werken, hoe dichter je bij brandbare materialen mag werken hoe veiliger een rookkanaal is.

Het veiligste rookkanaal

Wij kunnen hier dus keihard stellen dat dit Darco rookkanaal het veiligste rookkanaal is wat je kunt kopen, er is geen enkel ander rookkanaal dat een certificaat kan overleggen met een afstand tot de brandbare materialen G-10 Tot voor kort was het niet nodig om dit rookkanaal te omkokeren, maar sinds kort met het ingaan van de nieuwe NEN norm moet ook dit rookkanaal moet net als elk ander rookkanaal volgens het bouwbesluit omkokerd worden, echter hoeft de koker maar 10 mm groter te zijn dan het rookkanaal. Doordat dit rookkanaal betreffende veiligheid en kwaliteit eenzaam hoog aan de top staat kan er een garantie van 35 jaar op het rookkanaal worden gegeven. Ga je voor veiligheid en kwaliteit dan kies je voor Darco.

Bel ons gerust voor advies


Sub-Categorieën

Diameter 130 Superieur Line
Diameter 150 Superieur Line
Diameter 180 Superieur Line
Diameter 200 Superieur Line
Diameter 250 Superieur Line

Er zijn geen producten in deze categorie.

Inzethaarden