Inbouwkachels

Inbouwkachels


Vind jouw EcoDesign inbouwkachel

Veel van onze inbouwkachels voldoen aan de Ecodesign-norm, die vanaf 2022 verplicht wordt gesteld voor alle kachels in Nederland. Dit betekent dat ze een hoog warmterendement leveren en weinig schadelijke roetdeeltjes uitstoten. Met een haard uit ons assortiment ben je dus klaar voor een duurzame toekomst.

Meer dan 300 modellen

Je kiest graag een kachel die perfect bij jouw interieur past. Daarom heb je bij ons de keuze uit meer dan 300 inbouwkachels. Of je nu een klassiek gietijzeren model wil of juist een strakke stalen kachel, een doorkijkhaard, cv-kachel of een model met liftdeur, je vindt ze in ons assortiment. Bekijk de overzichtelijke opties onderaan deze pagina.

Service van een fysieke winkel, prijzen van online

Je hebt de perfecte kachel online gevonden, maar wil deze sfeermaker graag in het echt zien. Hiervoor ben je van harte welkom in onze showrooms in Utrecht en Velserbroek. Ook adviseren wij je hier graag. Met meer dan 10 jaar ervaring in het inbouwen van kachels kun je bij ons terecht met al je vragen rondom de aankoop en het inbouwproces. Samen vinden we de kachel die perfect bij jou past. 

Ontdek de perfecte kachel voor jouw huis en geef je avonden sfeer.

Neem contact op


Sub-Categorieën

Inbouw Houtkachels A.caminetti
Inbouw Houtkachels KFD
Inbouw Houtkachels Lacunza
Inbouw Houtkachels Liftdeur
Inbouwhaarden Roomdivider
Inbouw Hoekhaard Links Glas
Inbouw Hoekhaard Rechts Glas
Inbouw Tunnel Haarden
Inzethaarden
Inbouwkachel Cv
Convectieroosters
Promasil ® Ombouw Panelen

Er zijn geen producten in deze categorie.