• Gebruik: normaal, uitermate geschikt voor openhaard en houtkachel gebruik
  • Diameter: geschikt voor kanalen van Ø 150 - 230
  • Extra's: ook te plaatsen onder een sierkap, incusief slimme veegluik, ook leverbaar met zijveegluik

Een bijzondere plek in de wereld van de schoorsteenkappen neemt de Topmaster in. Deze kap kan ook worden geplaatst ónder een smeedijzeren sierkap. De kap voorkomt rookontwikkeling onder de sierkap en voorkomt vogelnesten en andere obstakels.

Door het plaatsen van een Topmaster hoeft de sierkap niet in kippengaas gewikkeld te worden om het rookkanaal te beschermen tegen vogels.Daarmee behoudt het zijn charmante uitstraling. Deze kap is voor kanalen met een diameter van 150 tot 230 millimeter en is tevens geschikt voor houtkachels en leverbaar met zij veegluik.

Een bijzondere plek in de wereld van de schoorsteenkappen neemt de Topmaster in. Deze kap kan ook worden geplaatst ónder een smeedijzeren sierkap. De kap voorkomt rookontwikkeling onder de sierkap, zorgt voor een goede schoorsteentrek en voorkomt vogelnesten en andere obstakels. Door het plaatsen van een Topmaster hoeft de sierkap niet in kippengaas gewikkeld te worden om het rookkanaal te beschermen tegen vogels. Daarmee behoudt het zijn charmante uitstraling.

Deze kap is voor kanalen met een diameter van 150 tot 230 millimeter en is tevens geschikt voor houtkachels en leverbaar met zij veegluik. Een schoorsteenkap gebruikt de kracht van de wind voor een positieve opwaartse trek. Zo worden rook en gassen uit het rookkanaal getrokken en komt het niet in de huiskamer terecht, waar het voor overlast en vlekken zou kunnen zorgen.

Een schoorsteenkap weerhoudt vogels ervan een nestje te bouwen op de schoorsteen. Deze en andere soorten obstakels zijn in het kanaal kunnen leiden tot verstoppingen met alle gevolgen van dien. Bovendien reduceert een schoorsteenkap regeninslag, wat kan leiden tot roetplekken en vlekken op de muren, tot het minimum. Die bescherming biedt de kap ook als het vuur niet brandt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoorsteenkap Topmaster

  • Merk: Firemaster
  • Model: Schoorsteenkap Topmaster
  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • €165,00

  • Excl. BTW: €136,36

Tags: Schoorsteenkap