• Schoorsteenkap Firemaster Deluxe RVS
  • Gebruik: matig, geschikt voor openhaarden, houtkachels, ontluchtings- en ventilatiekanalen
  • Diameter: geschikt voor kanalen van 80-250 mm diameter
  • Extra's: veegluik, vonkenvangergaas optioneel
  • Materiaal: Roestvast staat

Bij intensief gebruik van de openhaard kan een Firemaster de luxe RvS schoorsteenkap uitermate geschikt zijn. Onder intensief verstaan wij wekelijks tot dagelijks. Voor een wat hogere aanschafprijs is het openhaard kanaal perfect beschermd tegen vogelnesten en regeninslag. Maar de levensduur van een Firemaster de luxe RvS schoorsteenkap overstijgt elke andere schoorsteenkap.

Ook het slimme veegluik ontbreekt niet. En door de kiene kap constructie met aerodynamische werking krijg het rookkanaal een reguliere schoorsteentrek als nooit tevoren. Voor kanalen kleiner dan Ø 180mm hebben wij een adapter onderplaat als extra leverbaar ter voorkoming van het binnen dringen van vogels in het kanaal. Een open haard functioneert het best met een juiste schoorsteentrek. Indien men woonachtig is aan de kust is het raadzaam om een Firemaster de luxe RvS schoorsteenkap in overweging te nemen.

De Firemaster Deluxe RVS schoorsteenkap is de luxe uitvoering onder de Firemaster schoorsteenkappen. Zelfs bij zeer intensief gebruik overstijgt de levensduur van deze kap die van elke andere schoorsteenkap. Met een Firemaster Deluxe RVS kan de open haard of houtkachel dagelijks opgestookt worden en krijgt de schoorsteen een perfecte trek.

Deze hoogwaardige kap beschermt uiteraard ook tegen vogelnesten en reduceert regeninslag tot het minimum. Voor mensen die aan de kust wonen en dus regelmatig met harde wind te maken hebben, is deze schoorsteenkap een absolute aanrader. Een schoorsteenkap gebruikt de kracht van de wind voor een positieve opwaartse trek. Zo worden rook en gassen uit het rookkanaal getrokken en komt het niet in de huiskamer terecht, waar het voor overlast en vlekken zou kunnen zorgen.

Een schoorsteenkap weerhoudt vogels ervan een nestje te bouwen in de schoorsteen. Deze en andere soorten obstakels zijn in het kanaal kunnen leiden tot verstoppingen met alle gevolgen van dien. Bovendien reduceert een schoorsteenkap regeninslag, wat kan leiden tot roetplekken en vlekken op de muren, tot het minimum. Die bescherming biedt de kap ook als het vuur niet brandt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoorsteenkap Firemaster Deluxe RVS

  • Merk: Firemaster
  • Model: Firemaster Deluxe RVS
  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • €305,00

  • Excl. BTW: €252,07

Beschikbare opties:


Tags: Schoorsteenkap