• Gebruik: uitsluitend geschikt voor ontluchtings- en ventilatiekanalen, uitermate geschikt voor gaskanaal
  • Diameter: geschikt voor kanalen van Ø 100 - 150
  • Extra's: getest door Kiwa Gastec, extra poedercoating (grijs)
  • Materiaal: Hoogwaardig RVS

 

Een Combimaster® is bedoeld voor het plaatsten op ontluchtings- en ventilatiekanalen. Deze kan worden toegepast op gas gestookte toestellen, dit kan de levensduur echter wel verkorten i.v.m. agressieve stoffen in de rookuitstoot. Daarom is een Combimaster® in rvs uitvoering de oplossing. De Combimaster® is niet geschikt voor openhaarden, houtkachels, of allesbranders, hiervoor adviseren wij de Firemaster® of Rotormaster®. Een Combimaster® houdt regeninslag uit uw schoorsteen. Regeninslag kan in verloop van tijd voor veel overlast zorgen, denk maar eens aan natte plekken die door de muur heen komen, cement dat los begint te raken, hagelinslag en ga zo maar door.

Met de nieuwe Combimaster® voorkomt u deze overlast, want voorkomen is goedkoper dan genezen. Ook vogelnesten en andere verstoppingen zijn veel gehoorde klachten over schoorsteenkanalen. Klachten als stank in de badkamer, een afzuigkap die verstopt is en een toilet die zijn luchtjes niet kwijt kan. Soms kan het probleem opgelost worden door het nest te verwijderen of moeten er stenen uit de muur gehakt worden. Ook in dit geval is voorkomen beter dan genezen, want met de nieuwe Combimaster® maakt een vogel geen schijn van kans. Regenkappen roesten vast, kraaienkappen verliezen hun veerkracht en zijn regelmatig aan vervanging toe, wat door de schoorsteenveger ook niet altijd in dank wordt afgenomen. Maar de Combimaster®die universeel van bevestiging is en een veegluik heeft, hoeft daarom nooit meer van uw schoorsteen af. De onverwoestbare kap van uw schoorsteen is geen overbodige luxe, maar biedt garantie ter voorkoming van veel ongemak in de toekomst.

De Combimaster® is bedoeld voor plaatsing op ontluchtings- en ventilatiekanalen. Gasgestookte toestellen stoten agressieve stoffen uit die de levensduur van de Combimaster® kunnen verkorten. Daarvoor is de Combimaster® RVS schoorsteenkap op de markt gebracht. Het RVS beschermt de schoorsteenkap en zorgt dus voor een langere levensduur van de kap. De schoorsteenkap reduceert regeninslag tot het minimum en beschermd optimaal tegen vogelnesten en andere obstakels.

Een schoorsteenkap gebruikt de kracht van de wind voor een positieve opwaartse trek. Zo worden rook en gassen uit het rookkanaal getrokken en komt het niet in de huiskamer terecht, waar het voor overlast en vlekken zou kunnen zorgen. Een schoorsteenkap weerhoudt vogels ervan een nestje te bouwen in de schoorsteen. Deze en andere soorten obstakels in het kanaal kunnen leiden tot verstoppingen met alle gevolgen van dien. Bovendien reduceert een schoorsteenkap regeninslag, wat kan leiden tot roetplekken en vlekken op de muren, tot het minimum. Die bescherming biedt de kap ook als het vuur niet brandt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schoorsteenkap Combimaster RVS

  • Merk: Firemaster
  • Model: Combimaster RVS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €170,00

  • Excl. BTW: €140,50

Tags: Schoorsteenkap