Houtkachels

Houtkachels

Haal sfeer in huis met een vrijstaande houtkachel

Een vrijstaande houtkachel biedt je absolute caveman tv: een vuur om uren naar te staren, die heerlijke houtgeur en een authentieke stalen constructie in je interieur. In ons uitgebreide assortiment vrijstaande houtkachels vind je de haard die perfect bij jouw woning past. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Hout stoken: de goedkope en milieuvriendelijke oplossing

Hout stoken is minder duur dan gas, dus je bespaart flink op je gasrekening. Daarnaast nemen bomen tijdens hun groei evenveel CO2 op als je weer uitstoot door het hout te verbranden. Daardoor is het een CO2-neutrale warmteoplossing. Fijn voor je portemonnee en het milieu. Dankzij de lage uitstoot van asdeeltjes van onze efficiënte houtkachels houd je ook jouw buren te vriend.

Laat je vakkundig adviseren

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen van haarden en rookkanalen en kunnen je dus perfect adviseren. Bel ons gerust met al je vragen. Of kom bij ons langs in de showroom in Velserbroek, waar je alle vrijstaande houtkachels real life kunt zien. Geniet van de voordelen van een fysieke winkel en het prijsvoordeel van een online shop.

Ontdek jouw perfecte vrijstaande houtkachel in ons ruime assortiment.

Neem contact op


Sub-Categorieën

Houtkachels Gietijzer
Houtkachels Plaatstaal
Op Merk
Alle modellen op rij
Houtkachels Met Oven

Er zijn geen producten in deze categorie.