Pelletkachels

Pelletkachels

Bent u op zoek naar een vrijstaande kachel en is de keuze gevallen op een van onze pelletkachels? Dan gaat u daar zeker geen spijt van krijgen.  Alle pelletkachels zijn namelijk erg degelijk en vallen goed in de smaak bij onze klanten. Als u ook een leuk model zoekt, met veel voordelen dan heeft u nu een goede vrijstaande pelletkachel gevonden. Er kunnen verschillende modellen geleverd worden, maar wat spreekt u aan?

De pelletkachels van AMG vallen allemaal onder de subsidieregeling dit betekent dat u minimaal € 500,- overheidssubsidie ontvangt op uw aankoopbedrag, dit gaat dus van het bedrag af wat u bij ons betaald.

Een pelletkachel aanschaffen wordt nu wel erg interessant, wij bieden al pelletkachels aan voor € 1095,- dit betekent dat u dus netto voor de pelletkachel slechts € 595,- betaald!!!

Wijziging voorwaarden subsidie pelletkachels particulieren

De subsidie voor pelletkachels (ISDE) zet ook in 2019 door onder dezelfde regelgeving. Alleen voor particulieren worden de regels aangescherpt per 1 januari. Zo moet de pelletkachel door een installateur worden geinstalleerd. Indien dit niet het geval is, wordt het verzoek afgewezen. Het RVO controleert dit middels de ingediende factuur.

Wij kunnen u van een factuur met montage voorzien indien een pelletkachel inclusief rookkanaal bij ons is aangeschaft, vraag naar de voorwaarden.


Sub-categorieën

Pelletkachels AMG
Pelletkachel Cv
Pellets
Veel Gestelde Vragen
Installeren Pelletkachel

.