Houtkachels Cv

Houtkachels Cv

Verwarm heel je huis met een cv-kachel

Van het gas af gaan was nog nooit zo sfeervol. Een cv-kachel koppel je aan je cv-installatie waardoor je jouw huis warm stookt met houtvuur. Gebruik hem in combinatie met je huidige cv-installatie voor een hybride systeem of stap volledig over op verwarmen met de cv-kachel. Een prachtige en CO2-neutrale oplossing. Laat je professioneel adviseren zodat jouw kachel perfect past bij jouw woonsituatie.

Zo werkt het

Een cv-kachel beschikt over een ingenieus systeem. De kachel heeft een dubbele wand gevuld met water, de warmtewisselaar. Het knapperende vuur verwarmt dit water, dat vervolgens via de buis aan de achterkant naar je radiatoren stroomt. Het werkt precies hetzelfde als jouw boiler, maar dan met een prachtige, stijlvolle toevoeging aan je interieur.

CO2-neutraal

Met een cv-kachel ga je voor duurzaamheid. Het hout waarmee je stookt nam tijdens zijn groei evenveel CO2 op als het uitstoot wanneer je het verbrandt. Dat maakt jouw verwarming CO2-neutraal. Al onze inbouwkachels zijn bovendien ontworpen volgens de EcoDesign-norm. Die garandeert een hoog warmterendement en lage uitstoot van schadelijke stoffen. Kies de warmteoplossing die goed is voor jou en de wereld.

Laat je adviseren over de perfecte kachel voor jou.

Neem contact op


Sub-Categorieën

Houtkachels Cv Aansluiting
Houtkachel Cv Aansluitset
Houtkachels Cv Buffervaten

Er zijn geen producten in deze categorie.