Op Merk

Op Merk

De mooiste houtkachels gesorteerd op merk

Onderstaand zie je alle vrijstaande houtkachels die wij leveren op merk getoond. Onze  vrijstaande houtkachels meer dan 150 verschillende modellen zijn allemaal voorzien van het EcoDesign label de norm die vanaf 2022 verplicht is. Met deze kachels ben je verzekerd van een hoog rendement bij een laag verbruik aan hout.

Hout stoken: de goedkope en milieuvriendelijke oplossing

Hout stoken is minder duur dan gas, dus je bespaart flink op je gasrekening. Daarnaast nemen bomen tijdens hun groei evenveel CO2 op als je weer uitstoot door het hout te verbranden. Daardoor is het een CO2-neutrale warmteoplossing. Fijn voor je portemonnee en het milieu. Dankzij de lage uitstoot van asdeeltjes van onze efficiënte houtkachels houd je ook jouw buren te vriend.

Laat je vakkundig adviseren

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen van haarden en rookkanalen en kunnen je dus perfect adviseren. Bel ons gerust met al je vragen. Of kom bij ons langs in de showroom in Velserbroek, waar je veel van vrijstaande houtkachels real life kunt zien. Geniet van de voordelen van een fysieke winkel en het prijsvoordeel van een online shop.

Ontdek jouw perfecte vrijstaande houtkachel in ons ruime assortiment.

Neem contact op


Sub-Categorieën

Warmfire
A.Caminetti
KFD

KFD

Lacunza
Masterflamme
HS Flamingo
Flamingo De Luxe
Dovre

Er zijn geen producten in deze categorie.