Inbouw Houtkachels A.caminetti

Inbouw Houtkachels A.caminetti

Italiaanse Ecodesign Houthaarden

De passie en liefde voor houtvuur inspireerde A.caminetti om unieke inbouw houthaarden te creëren. Een moderne houthaard van A.caminetti zal je geest vervullen met inspiratie en ontspannend werken, een oud Italiaans gezegde is ( Una casa senza un camino è una casa senza cuore ) en dat betekent ´ Een huis zonder een haard is een huis zonder hart´ Bij A.caminetti vinden ze dat elk huis een mooie kwaliteit inbouw houthaard verdient voor een goede prijs.

Standaard een liftdeur

En dat is A.caminetti goed gelukt, we kunnen een reeks inbouw haarden leveren wat ieders hart sneller zal doen kloppen. Mooie inbouw houthaarden altijd standaard voorzien van een luxe liftdeur die geruisloos en soepel open en dicht gaat. De liftdeur opent soepel doordat er gebruik wordt gemaakt van een dubbel katrol systeem waaraan de staalkabels verbonden zijn met contragewichten. Wanneer na verloop van tijd de ruiten vies zijn geworden is het dankzij een slim ontworpen hendel mogelijk om de deur eenvoudig naar voren of de zijkant te openen zodat je makkelijk de ruiten van binnen kunt benaderen.

Standaard externe luchttoevoer

Tegenwoordig zijn de moderne woningen steeds beter geïsoleerd. De externe luchttoevoer kan je aansluiten op een flexibele slang en zo kan je de lucht van buiten of vanuit de kruipruimte aanzuigen. Met deze standaard voorziening ben je er van verzekerd dat er altijd voldoende frisse lucht in de woning aanwezig is.

Voor ieder huis een haard

Om elk huis volgens het oude Italiaanse gezegde een hart te kunnen geven heeft A.camineti voor elk huis een passende houthaard ontworpen. Wat past in jou huis? Een flathaard, een hoekhaard, een haard met  3 zijdig glas, een tunnelhaard, of zoek je een roomdivider? Als je kiest voor A.caminetti dan slag je altijd tegen de scherpste prijs en ben je verzekerd van de beste kwaliteit haard.

Absoluut de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

  • EcoDesign norm: Ja
  • BImSchV II norm: Ja
  • Standaard liftdeur
  • Standaard exteren luchttoevoer
  • Standaard convectiebox

Neem contact op.


Sub-Categorieën

A.caminetti Crystal
A.caminetti Flat
A.caminetti Flat Tunnel
A.caminetti Quattro Links Glas

Er zijn geen producten in deze categorie.