Inbouwkachels

Inbouwkachels

Inbouwhoutkachels worden gratis verzonden binnen Nederland

Stook bewust, stook met een hoog rendement houtkachel, alle Kratki houtkachels zijn voorzien van een rendement label.

Kratki heeft het grootste assortiment inbouwhaarden van Nederland, bij Kratki slaagt u altijd voor uw inbouwhaard. Kratki inbouw houtkachels zijn oersterk en degelijk afgewerkt en staan garant voor kwaliteit, Kratki geeft 5 jaar garantie op de inbouwhoutkachels. Alle Kratki inbouw houtkachels zijn voorzien van airwash system, door dit systeem blijven de ruitjes mooi schoon zodat er volop van het vuur genoten kan worden.

De Kratki inbouwhoutkachels zijn voorzien van een CE-markering en voldoen aan NEN-EN 13240:2001 dit houdt in dat de kachels verkocht en toegepast mogen worden in Nederland en Duitsland.

Het totale programma van de Kratki inbouwhoutkachels bestaat uit ongeveer 300 verschillende modellen. Wij hebben van de inbouw houtkachels niet alle modellen op voorraad, u dient rekening te houden met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Wanneer de kachel wordt ingebouwd moet er in de boezen 2 convectieroosters geplaatst worden, dit om de warmte in de boezem naar de woonkamer te brengen. U plaatst 1 convectierooster onder in de boezem het 2e rooster plaatst u zo hoog mogelijk in de boezem. Op deze manier kan de opgehoopte warmte op een natuurlijke manier de woonruimte in. De roosters moeten geplaatst worden, wanneer u dit niet doet kan de boezem scheuren en de kachel kan overhit raken.

Link naar convectieroosters.


Sub-categorieën

.