Inbouwkachels EcoDesign 2022

Inbouwkachels EcoDesign 2022

 Alle inbouwhaarden van HGB-Trading zijn EcoDesign 2022

Met een EcoDesign houtkachel van HGB-Trading bent u klaar voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.

Inbouwhoutkachels worden gratis verzonden binnen Nederland

HGB-Trading heeft het grootste assortiment inbouwhaarden van Nederland, bij HGB-Trading slaagt u altijd voor uw inbouwhaard. Inbouw houtkachels van HGB-Trading zijn oersterk en degelijk afgewerkt en staan garant voor kwaliteit. De fabrikant geeft 5 jaar garantie op de inbouwhoutkachels. Alle inbouw houtkachels zijn voorzien van airwash system, door dit systeem blijven de ruitjes mooi schoon zodat er volop van het vuur genoten kan worden.

Het totale programma van HGB-Trading inbouwhoutkachels bestaat uit ongeveer 300 verschillende modellen. Wij hebben van de inbouw houtkachels niet alle modellen op voorraad, u dient rekening te houden met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Wanneer de kachel wordt ingebouwd moet er in de boezen 2 convectieroosters geplaatst worden, dit om de warmte in de boezem naar de woonkamer te brengen. U plaatst 1 convectierooster onder in de boezem het 2e rooster plaatst u zo hoog mogelijk in de boezem. Op deze manier kan de opgehoopte warmte op een natuurlijke manier de woonruimte in. De roosters moeten geplaatst worden, wanneer u dit niet doet kan de boezem scheuren en de kachel kan overhit raken met het gevolg dat er blijvende schade ontstaat.

Link naar convectieroosters.


Sub-categorieën

Inbouw Gashaarden
Houtkachels Inbouw Gietijzer
Houtkachels Inbouw Plaatstaal
Houtkachels Inbouw Liftdeur
Inbouw Hoekhaard Links Glas
Inbouw Hoekhaard Rechts Glas
Inbouw Tunnel Haarden
Accessoires Inbouw
Inbouwkachels Gebogen Glas
Promasil ® Ombouw Panelen
PINI KAY Houtbriketten

.