Houtkachels

Houtkachels

Bent u op zoek naar een Houtkachel ? Dan kunnen wij van HGB Trading u van dienst zijn, want wij bieden u verschillende soorten houtkachels aan zoals gietijzeren houtkachels en plaatstalen houtkachels. Wij hebben meer dan 150 verschillende modellen houtkachels en deze dragen allemaal het HR label, het minimale rendement dat de houtkachels leveren is 75%. Door het hoge rendement vindt u weinig as terug in de houtkachel. De meeste houtkachels hebben zowel een achter als bovenaansluiting. U kunt hiervoor de specificaties raadplegen, die getoond worden bij de houtkachels.

De houtkachels zijn voorzien van het verplichte energielabel zodat u in een oogopslag kunt zien dat u een energiezuinige houtkachel aanschaft die zuinig stookt en minimaal belastend voor het milieu is.

Alle vrijstaande modellen houtkachels tenzij anders vermeld leveren wij uit voorraad. Wij hebben altijd meer dan 2500 houtkachels op voorraad, bij ons dus geen levertijden u kunt de houtkachel direct meenemen. Houtkachels die in de webshop zijn besteld, worden binnen 1 werkdag geleverd. Ervaart u nu de voordelen van de houtkachels van HGB Trading.

Kijk ook eens bij de Kratki houtkachels, wellicht de beste keus voor de consument, dit is waarom wij Kratki houtkachels adviseren:

  • Gratis verzenden binnen Nederland
  • 5 jaar garantie op de Kratki kachels
  • Minimaal energielabel A
  • Hoogste Kwaliteit
  • Europees Product
  • Uit voorraad leverbaar

Sub-categorieën

Houtkachels Gietijzer
Houtkachels Plaatstaal
Op Merk
Alle modellen op rij

.