Vrijstaande Kachels

Vrijstaande Kachels

Bent u op zoek naar een vrijstaande kachel? Dan kunnen wij van HGB Trading u van dienst zijn, want wij bieden u verschillende soorten vrijstaande kachels aan zoals gietijzeren houtkachels en plaatstalen houtkachels. Wij hebben meer dan 150 verschillende modellen en deze dragen nagenoeg allemaal het HR label, het minimale rendement dat de kachels leveren is 75 %. Door het hoge rendement vindt u weinig as terug in de aslade, 1 keer per maand de asla legen is voldoende. De meeste kachels hebben zowel een achter als bovenaansluiting. U kunt hiervoor de specificaties raadplegen, die getoond worden bij de kachels.

De meeste van onze houtkachels zijn voorzien van een super clean burn system en airwash system, hierdoor blijft het glas mooi schoon. De kachels zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan NEN-EN 13240:2001. Dit houdt in dat de kachels verkocht en toegepast mogen worden in Nederland en Duitsland.

Alle vrijstaande modellen, tenzij anders vermeld, leveren wij uit voorraad. Wij hebben altijd meer dan 2500 kachels op voorraad, bij ons dus geen levertijden u kunt de kachel direct meenemen. Houtkachels die in de webshop zijn besteld, worden binnen 1 werkdag geleverd. Ervaart u nu de voordelen van de vrijstaande kachels van HGB Trading.


Sub-categorieën

Houtkachels
Houtkachels Cv
Tuin - Veranda Kachels
Pelletkachels
Gaskachels

.