Vrijstaande Kachels

Vrijstaande Kachels

Bent u op zoek naar een vrijstaande HR-Houtkachel? Dan kunnen wij van HGB-Trading u van dienst zijn, want wij bieden u verschillende soorten vrijstaande kachels aan zoals gietijzeren houtkachels en plaatstalen houtkachels. Wij hebben meer dan 150 verschillende modellen en deze dragen allemaal het HR label, het minimale rendement dat de kachels leveren is 75%. Door het hoge rendement vindt u weinig as terug in de houtkachel. De meeste kachels hebben zowel een achter als bovenaansluiting. U kunt hiervoor de specificaties raadplegen, die getoond worden bij de kachels.

De HR-houtkachels zijn voorzien van het verplichte energielabel zodat u in een oogopslag kunt zien dat u een energiezuinige houtkachel aanschaft die zuinig stookt en minimaal belastend voor het milieu is.

Alle vrijstaande modellen tenzij anders vermeld leveren wij uit voorraad. Wij hebben altijd meer dan 2500 kachels op voorraad, bij ons dus geen levertijden u kunt de kachel direct meenemen. Houtkachels die in de webshop zijn besteld, worden de volgende werkdag geleverd. Ervaart u nu de voordelen van de vrijstaande kachels van HGB-Trading.

Kijk ook eens bij de Kratki houtkachels, wellicht de beste keus voor de consument, dit is waarom wij Kratki houtkachels adviseren:

  • Gratis verzenden binnen Nederland
  • 5 jaar garantie op de Kratki kachels
  • Minimaal energielabel A
  • Hoogste Kwaliteit
  • Europees Product
  • Uit voorraad leverbaar

Sub-categorieën

Houtkachels
Houtkachels Cv
Pelletkachels
Tuin - Veranda Kachels
Gaskachels
Accessoires
PINI KAY Houtbriketten

.