The Real Egg

The Real Egg

Wij ruimen al onze hoge kwaliteits Kamados van het merk TOPQ op en verkopen deze zonder garantie tegen fabrieksprijzen Op=Op

Koop nu een Kamado voor de laagste prijs van Nederland

The Real Egg is een Kamado van de nieuwste generatie, de kwaliteit en de afwerking van deze Kamado zijn verbluffend.  Met deze Kamado durven wij de concurrentie met elke andere Kamado aan, ja ook met die van de wel bekende BGE.

Bij ons koopt u een Kamado en u kunt direct  beginnen met kokkerellen op de Kamado. De Real Egg is geen bouwpakket! U hoeft dus niet 1,5 uur te sleutelen om de deksel op de drome  te monteren.

De door ons geleverde “Real Egg Kamado” is geheel gemonteerd en perfect voor u afgesteld. Wanneer u een papiertje tussen de deksel en het ei  legt, dan voelt u een stevige weerstand wat betekent dat de “Real Egg Kamado” goed sluit en dus geen warmte verliest zodat de Kamado optimaal gebruikt kan worden.

Bij ons betaald u geen € 500,- voor een onderstel en een side tabel, nee deze leveren wij gewoon gratis bij uw Kamado, de side tabel wordt geleverd vanaf het formaat 20 inch. Het onderstel is snel en eenvoudig in elkaar te zetten.

 

  • 2 echte winkels waar u de Kamado kunt afhalen of bestel in de webhop, vandaag besteld, morgen in huis.
  • Firering en firebox vallen buiten de garantie.

Sub-categorieën

.