Kamado

Kamado

Kamado de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Door eigen import zijn wij in staat deze mooie Kamados tegen vlijm scherpe prijzen aan te bieden. De producten zijn vervaardigd van de beste kwaliteit materialen en hoogwaardig afgewerkt. Alle artikelen zijn zorvuldig verpakt en gebruisklaar, het monteren van de producten is tot een minium teruggebracht.

  • The Real Egg, topkwaliteit met deze Kamado durven wij elke concurrentie aan, ja ook die van de wel bekende BGE,  The Real Egg is een ware BGE killer!!!
  • Webshop en 2 echte winkels.
  • Voor 11:00 besteld, volgende werkdag geleverd.

Wat is nou precies een Kamado?

Kamado is een keramische kooktoestel en niet zo maar een, het is een alleskunner. De Kamado kunt u uiteraard als bbq gebruiken, maar wist u dat u de Kamado ook kunt gebruiken als rookoven of een pizza oven of als een gewone oven? Natuurlijk kunt op op de Kamado ook grillen en bakken.

Kamado komt van oorsprong uit het verre oosten, waar het principe van het eten bereiden op een keramische oven al decennia oud is. De Kamado wordt gestookt met houtskool, met dit kooktoestel bereid u de heerlijkste gerechten van vlees, vis, brood, gevogelte, groente, aardappelen, etc.. 

De unieke vorm van de Kamado zorgt voor een optimale circulatie van de warme lucht. Kamado is vervaardigd van keramische materiaal, dit zorgt voor een ideale warmte transport binnen in het kooktoestel zodat ieder gerecht wat wordt bereid als een waar hoogstandje de Kamado uit komt.


Sub-categorieën

The Real Egg

.