Inruilactie Oude Houtkachels

Inruilactie Oude Houtkachels

Ongeveer 500.000 houtkachel staan er in Nederlandse woningen die aan vervanging toe zijn, deze hout gestookte kachels voldoen niet meer aan de hedendaagse normen deze kachels zijn vervuilend en belastend voor het milieu. Wij zijn ook voorstander voor een beter en schoner milieu en daarom willen wij graag stimuleren om oude vervuilende houtkachels te verwijderen uit woonwijken.

Nieuwe generatie houtkachels presteren betreffende emissie veel beter dan oude kachels en open haarden. Een nieuwe moderne houtkachel stoot tot 50% minder fijnstof uit dan een verouderde kachel, in vergelijking met een open haard zelfs honderden procenten. Tevens verbranden moderne houtkachels hout op een veel hogere temperaturen waardoor het hout volledig verbrandt. Het rendement ligt daardoor veel hoger en de schoorsteen rookt bij goed stookgedrag nauwelijks. U zult ook merken dat een moderne houtkachel veel minder hout consumeert dan een oude houtkachel.

Moderne houtkachel goed voor milieu en portemonnee

HGB-Trading start een unieke inruilactie, wij geven € 350,- terug voor u oude vervuilende houtkachel bij aanschaf van hedendaagse moderne houtkachel die voldoet aan de strengste milieu eisen en voldoet aan de EcoDesign norm die van kracht wordt naar alle waarschijnlijkheid per 2020

Deze inruilactie is geheel op eigen initiatief van HGB-Trading wij hopen op deze wijze een steentje bij te kunnen dragen aan een beter en schoner milieu. Ruil nu u energie slurpende, hout vretende houtkachel in voor een HR-Houtkachel met een energie label van minimaal A die klaar voor nu en voor de toekomst.

Check hier op onze website welke modellen houtkachel in aanmerking komen voor de actie.

Voorwaarden om aan de actie deel te nemen:

  • U besteld de kachel online in onze webshop.
  • Wij bellen u op om een afspraak te maken.
  • U brengt de oude kachel naar de vestiging Utrecht.
  • De Nieuwe kachel neemt u direct mee.
  • Kleine lettertjes? Die zijn er niet.

Met een EcoDesign houtkachel van HGB-Trading bent u klaar voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.

Ga direct naar de actie

Kiyoh beoordelingen