Dakbedekking

Dakbedekking

Bitumen is een veel voorkomende vorm van dakbedekking. Het grootste deel van de platte daken in Nederland zijn voorzien van dit daksysteem. Bitumen is een aardolieproduct van hoogwaardige kwaliteit. De rollen zijn gemodificeerd door er kunststoffen aan toe te voegen, waardoor de kwaliteit van de bitumen sterk verbetert. Verder zijn ze voorzien van verschillende inlages, om zowel de kracht als flexibiliteit te waarborgen. De grote voordelen van bitumen dakbedekking zijn onder andere de duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking.

Bij HGB-Trading bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment voor een bitumen dak. De bewezen lange levensduur en kwaliteit van onze daksystemen, hebben ervoor gezorgd dat wij een sterke speler zijn geworden in de markt van de bitumen dakbedekking. Of u nu een gezande, getalkte of gemineraliseerde rol zoekt, wij kunnen u het passende daksysteem bieden.

Het is natuurlijk van groot belang dat uw plat dak waterdicht is. Door een toplaag van APP bitumen gemodificeerde dakbedekking te combineren met een van de verschillende soorten onderlagen, creëert u een zeer betrouwbare en durabele bescherming voor uw dak.


Sub-categorieën

Dakbedekking Toplaag
Dakbedekking Onderlaag
Randstroken
Dampremmende Folies
Primers

.